Priporočamo, da se udeležiš vseh osmih srečanjih, saj se teme navezujejo in tvorijo celoto. Plačuje se vsako srečanje sprotno. Cena enega srečanja je 55 EUR.

 

  • Za vse, ki se udeležijo zaporednih 7 srečanj, je osmo srečanje le simboličnih 5 EUR.

 

  • Za vsako, ki na srečanje pripelje prijateljico ali sestro, ima vsaka 5 eur popusta.

 

  • Če se vas odloči več, da pridete skupaj, se lahko dogovorimo še za dodatni popust.

 

  • Matere z mladoletnimi hčerami plačajo za hči le polovično ceno.

 

Ločitev od ženskosti

Ovire, sovražniki in zavezniki

Prebujenje v občutek duhovne izsušitve

Spuščanje v Had in vrnitev boginje

Hrepenenje po ženskosti

Celjenje razcepa mati hči

Ozdravitev ranjene moškosti in varnost

Sveti zakon in vrnitev v celost

Datumi vseh  8 srečanj

21.januar 2023

18.februar 2023

18.marec.2023

15.4.2023

20.5.2023

1.7.2023

30.september 2023

28.10.2023

Morda si že bila kdaj udeležena v kakšni ženski skupnosti ali si obiskovala delavnice za ženske. Morda imaš dobro, morda slabo izkušnjo. Novost in drugačnost, ki jo ponuja ženski krog je nedualni prostor, ki nas ne omejuje zaradi družbenih norm, predsodkov in prepričanj. V dobronamernosti je dobrodošlo vse, kar mora priti na plano, da se celjenje lahko zgodi. Vzajemen odnos med Tadejo in udeleženkami doda nove dimenzije razumevanja in čutenja sebe, ki je trenutno še vse preveč začinjeno z moško idejo o življenju in delovanju.

Delavnice ženskega kroga ponujajo prostor za sprostitev, počitek, nova poznanstva in stik z lastno ustvarjalnostjo. Spremenijo odnos do sebe in s tem potencialno izboljšajo odnose z drugimi – tako ženskami kot moškimi.

V ženskem krogu boš doživela izkušnjo skupnosti, postala njena članica in se naučila osnov, kako tvoriti svojo skupnost v kraju kjer živiš in deluješ.

Website created in white label responsive website builder WebWave.

Pošlji sporočilo,

ostani povezan z mano!

Ime

Priimek

Elektronski naslov

Sporočilo

Pošlji
Pošlji
The form has been sent - thank you.
Please complete all required fields!

Ženski krog

Bil je čas, ko so ženske tvorile skupnost. 

V tej skupnosti so med generacijami prenašala znanje in izkušnje, se podpirale, si pomagale, delile, dajale in prejemale. 

Bil je čas, ko so nesebično in hkrati zelo sebično rasle in cvetele v šopkih ženskosti polnem lepote, radosti, ljubezni, bolečine in smrti.

Ustvarimo spet tako skupnost.

Prvo srečanje bo že 21.januarja 2023!

Ženska je za razliko od moškega močna v skupnosti. Ko skupnost izgubi, ko je osamljena in izolirana, je veliko bolj ranljiva in nemočna. Zateči se mora k strategijam in dejavnostim, ki je ne hranijo in ji ne pomagajo, da udejanji svojo vlogo in mesto v življenju.

 

Sodobna ženska v večini primerov nima skupnosti. Ima prijateljice, sodelavke, sorodnice, a nima skupnosti. Ihtavost potrošniške družbe in ritem doseganja rezultatov nas je oddaljil od sebe in drugih in odtujil od naravnega občutka za skupnost. Pod pritiskom zahtev vsakdanjega življenja, smo ženske druga drugi postale tujke in včasih celo sovražnice. Pozabile smo, da je pomembno, da v času, ki ga imamo na voljo, nekaj le-tega namenimo sebi, druženju, počitku in ustvarjanju.

Si ti ta ženska, ki se začenja zavedati, da želi več? 

 

Si ti ta ženska, ki hrepeni po več prostora in časa zase, po globljem in bolj intimnem odnosu do svoje matere, hčere, sestre, prijateljice – do sebe? 

 

Si ti ta ženska, ki se želi vrniti v zdravo skupnost?

Je ženski krog zame?

Delavnice vodi Tadeja Bradaš, duhovna učiteljica in terapevtka Nondual Kabbalistic Healing.

 

Krog sestavlja osem srečanj enkrat mesečno razporejenih preko leta. Srečanja so predvidena ob sobotah od 10:00 do 14:00 s krajšimi odmori. 

 

Lokacija je Ulica Jožeta Jame 14 v Ljubljani (Tadejini prostori) in tipi v Šentjanžu ob Rečici v Savinjski dolini (Brinin prostor). O konkretni lokaciji za vsako srečanje bodo udeleženke pravočasno obveščene.

V ženski krog vabimo vse ženske, ki želijo ponovno začutiti naravno okolje ženstva – skupnost. Pridite same, pridite matere s hčerami in hčere z materami, pripeljite s seboj sestre in/ali prijateljice.

 

Velikost skupine je omejena na 15 do 16 udeleženk.

 

Pripravili smo osem srečanj, ki so tematsko obarvana in na vsakem srečanju se bomo dotaknili nove teme, ki nas bo popeljala do novih spoznanj in uvidov o sebi. Hkrati bomo ob ustvarjalnem delu, ritualih in vajah doživljale nove izkušnje sebe. Vsaka posameznica se lahko udeleži vseh osmih srečanj ali pa le posameznih.

Kje in kdaj?

Kakšni so ucinki?

10 February 2023