Priporočamo, da se udeležiš vseh osmih srečanjih, saj se teme navezujejo in tvorijo celoto. Plačuje se vsako srečanje sprotno. Cena enega srečanja je 55 EUR.

 

  • Za vse, ki se udeležijo zaporednih 7 srečanj, je osmo srečanje le simboličnih 5 EUR.

 

  • Za vsako, ki na srečanje pripelje prijateljico ali sestro, ima vsaka 5 eur popusta.

 

  • Če se vas odloči več, da pridete skupaj, se lahko dogovorimo še za dodatni popust.

 

  • Matere z mladoletnimi hčerami plačajo za hči le polovično ceno.

 

preteklo

Ovire, sovražniki in zavezniki na poti do uspeha

 

Datumi vseh  8 srečanj

21.januar 2023

18.februar 2023

18.3.2023

15.4.2023

20.5.2023

1.7.2023

30.september 2023

28.10.2023

Morda si že bila kdaj udeležena v kakšni ženski skupnosti ali si obiskovala delavnice za ženske. Morda imaš dobro, morda slabo izkušnjo. Novost in drugačnost, ki jo ponuja ženski krog je nedualni prostor, ki nas ne omejuje zaradi družbenih norm, predsodkov in prepričanj. V dobronamernosti je dobrodošlo vse, kar mora priti na plano, da se celjenje lahko zgodi. Vzajemen odnos med Tadejo in udeleženkami doda nove dimenzije razumevanja in čutenja sebe, ki je trenutno še vse preveč začinjeno z moško idejo o življenju in delovanju.

Delavnice ženskega kroga ponujajo prostor za sprostitev, počitek, nova poznanstva in stik z lastno ustvarjalnostjo. Spremenijo odnos do sebe in s tem potencialno izboljšajo odnose z drugimi – tako ženskami kot moškimi.

V ženskem krogu boš doživela izkušnjo skupnosti, postala njena članica in se naučila osnov, kako tvoriti svojo skupnost v kraju kjer živiš in deluješ.

Website created in white label responsive website builder WebWave.

Pošlji sporočilo,

ostani povezan z mano!

Ime

Priimek

Elektronski naslov

Sporočilo

Pošlji
Pošlji
The form has been sent - thank you.
Please complete all required fields!

Individualne seanse

Življenje je prekratko, da ga ne bi živeli na polno. Prepričana sem, da si vsak med nami tega želi tudi takrat, ko se tega ne zaveda. Duhovno celjenje NI terapija v običajnem pomenu. Ni psihoterapija, ni energijska terapije! To je potovanje v globine človeške duše in iskanje poti k svetlobi, na svobodo.

 

Si pripravljen/-a?

Vsak posameznik prinese v ta svet enkratno in neponovljivo kvaliteto. Katera je tvoja?

Individualne seanse sestavljajo pogovor in terapevtski odziv. V intimno sprejemajočem okolju se boste počutili varne in sprejete. S tem boste stopili na pot spoznavanja globine svojega življenja, kar je dobra popotnica za osebno rast in razvoj.

 

Pot duhovnega celjenja je pot proti sebi. Mnogi pristopi temeljijo na iskanju razlogov in vzrokov za naše stiske in težave, ter se na točki najdenja tudi ustavijo. To je pomembno in potrebno delo. 

 

Jaz te popeljem dlje. Pokažem ti, kako ponovno vzpostaviti intimen odnos s seboj in vsem deli sebe, tudi tistimi, ki se jim poskušaš izogniti ali jih odriniti v pozabo.

 

Pot z menoj je pot ponovnega najdenja sebe.

Se vedno znova zatakneš v podobne ali iste težave? 

 

So nezadovljen/-na in hkrati več ali slutiš, da obstaja bolj lahkotno in srečno življenje? 

 

Doživljaš osebno stisko, nemoč, bolečino...?

 

Si pripravljen/-s na globoke spremembe in rast?

Če si vsaj na eno odgovoril/-a z DA, mi piši

Izpolni prijavnico in se vidimo

Te je pritegnilo, PIŠI MI

Je nedualno celjenje zame?

Delavnice vodi Tadeja Bradaš, duhovna učiteljica in terapevtka Nondual Kabbalistic Healing.

 

Krog sestavlja osem srečanj enkrat mesečno razporejenih preko leta. Srečanja so predvidena ob sobotah od 10:00 do 14:00 s krajšimi odmori. 

 

Lokacija je Ulica Jožeta Jame 14 v Ljubljani (Tadejini prostori) in tipi v Šentjanžu ob Rečici v Savinjski dolini (Brinin prostor). O konkretni lokaciji za vsako srečanje bodo udeleženke pravočasno obveščene.

V ženski krog vabimo vse ženske, ki želijo ponovno začutiti naravno okolje ženstva – skupnost. Pridite same, pridite matere s hčerami in hčere z materami, pripeljite s seboj sestre in/ali prijateljice.

 

Velikost skupine je omejena na 15 do 16 udeleženk.

 

Pripravili smo osem srečanj, ki so tematsko obarvana in na vsakem srečanju se bomo dotaknili nove teme, ki nas bo popeljala do novih spoznanj in uvidov o sebi. Hkrati bomo ob ustvarjalnem delu, ritualih in vajah doživljale nove izkušnje sebe. Vsaka posameznica se lahko udeleži vseh osmih srečanj ali pa le posameznih.

Piši mi, če te zanima več

Kje in kdaj?

Kakšni so ucinki?

05 May 2022