Website created in white label responsive website builder WebWave.

Pošlji sporočilo,

ostani povezan z mano!

Ime

Priimek

Elektronski naslov

Sporočilo

Pošlji
Pošlji
The form has been sent - thank you.
Please complete all required fields!

Temelj mojega dela

Temelj mojega dela je odnos.

Temeljni odnos je odnos do sebe.

 

 

Verjamem, da lahko ljudje, ki so se pripravljeni ustaviti, namesto da bi ves čas iskali rešitve, ljudje, ki se ne bojijo pasti in vstati, spremenijo svoje življenje na bolje in na ta način lahko spremenijo svet na bolje.

 

Moraš biti dovolj nor, da verjameš, da to dejansko zmoreš – spremeniti svet, se zaceliti. Jaz sem tako nora!

 

Razmišljati morate zunaj okvirjev, iti morate iz varnega, prijetnega, predvidljivega in znanega sveta in prestopiti prag gotovosti v prostranstvo neznanega. Jaz to delam!

 

Našla sem način, kako biti ravno ta oseba. Delala sem, trpela, se utrudila, padala in vstajala. Znova in znova in znova.

 

To še vedno počnem in vas lahko naučim, kako narediti enako.

 

Ni pomembno, kdo in kje ste; bankir, odvetnik, inženirka, zdravnik, učitelj, natakarica, medicinska sestra, mehanik, tajnica... Če ste pripravljeni premešati svoj lonec, če vas zanima, kaj vas čaka na drugi strani vašega pričakovanega življenja in sveta, pridite in se pridružite mojemu poučevanju.

 

Jaz bom tvoja učiteljica, spremljevalka, podpornica, tvoja prijateljica. Jaz bom tista, ki bo tam, ko boš na tleh, in tista, ki bo s teboj praznovala tvoje zmage.

 

Označili so me za noro, neprilagojeno, povzročiteljico težav, upornico. Ampak tisto, kar sem v resnici bila in še vedno sem, je nekdo, ki na stvar/življenje gleda drugače. Tista, ki nikoli ne obupa in tista, ki verjame v dobroto življenja in ljudi.

 

Kar je resnično spremenilo moje življenje, je bil trenutek, ko sem se zbudila in ugotovila, da me oznake ne opredeljujejo. Kar me opredeljuje, je vera v dobroto spreminjanja in zaupanja svetu in življenju.

 

To počnem – prebujam se – vsak trenutek svojega življenja.

 

05 May 2022