1. en
  2. sl

Website created in white label responsive website builder WebWave.

Pošlji sporočilo,

ostani povezan z mano!

Ime

Priimek

Elektronski naslov

Sporočilo

Pošlji
Pošlji
The form has been sent - thank you.
Please complete all required fields!

Vsi moduli (srečanja) potekajo v živo. Izjemoma se posamezniki lahko priključijo tudi online preko Zooma. Udeleženci del gradiva dobijo v pisni obliki sprotno ob začetku vsakega modula. Drugi del gradiva je izključno preko ustnega podajanja brez pisnega gradiva. Vsa srečanja posnamemo in vsi udeleženci dobijo dostop do posnetkov gradiva.

 

  • Cena za prvi letnik je 1000 EUR. Dogovor za plačilo na obroke je mogoč.

 

  • Cena za drugi letnik je 800 EUR. Prav tako je mogoč dogovor za plačilo na obroke.

 

  • Vsako leto je na voljo tudi kakšna štipendija, ki jo podelim po proučitvi potreb in možnosti.

Generacija 2023 - letnik 1, 4. modul

Generacija 2023 - letnik 1, 5. modul

Generacija 2023 - letnik 2, 1. modul

Generacija 2023 - letnik 2, 2. modul

Generacija 2023 - letnik 2, 3. modul

Generacija 2023 - letnik 2, 4. modul

Datumi

Začetek nove skupine predvidoma spomladi 2025.

25. in 26. 11. 2023

27. in 28. 1. 2024

23. in 24. 3. 2024

8. in 9. 6. 2023

21. in 22. 9. 2023

9. in 10. 11. 2023

  • Povezal/-a boš zunanje etične norme v odnos s svojo inteligenco in znanjem, kar te bo povezalo z virom lastne moči in vrednosti.
  • Spoznal/-a boš skrite pasti prepričanj o sebi in svetu, ki ti preprečujejo, da bi rastel/-a, napredoval/-a in se razvijal/-a tako v poklicnem kot zasebnem življenju.
  • Z vsakim izzivom se bomo dotaknili ene od osnovnih kvalitet biti in življenja. Na ta način boš širil/-a pogled na sebe in svet ter se prebujal/-a iz transa prepričanj, ki tebe, tvoje stranke in ljudi, ki te obkrožajo, vedno znova pripeljejo v isto bolečino.
  • Če se ti zdi zanimivo, mi piši in se poveži z menoj. Delo v novo skupino začnemo spomladi 2025. Vpis poteka že sedaj.

Če si kdaj pomislil/-a, da v življenju obstaja več kot lahko razumeš, vidiš, zaznavaš in občutiš v tem trenutku, si na pravi strani. A da bi lahko ta več našel/-a, potrebuješ družbo, skupnost in vodstvo. Vse to te čaka, če se vkljuičiš v program ETIKA - pot do pravega sebe.

Vstopi v skupnost ljudi, ki hočejo več, ki lahko dajo več.

ETIKA - pot do pravega sebe

Etika je stvar srca. Ko odprtosrčno pogledamo sebe skozi prizmo svojega srca, najdemo etiko. To je naša narava, naša pravica in resnica, da obstajamo, ustvarjamo in izginemo. Etika prežema vse in vsako celico našega življenja na vseh ravneh.

 

Vstopi v svet etike z menoj in odkrij skrivnosti svoje prave narave!

Novo skupina začne spomladi leta 2025.

Etika je proces, ki vključuje vse, kar kreira našo notranjo in zunanjo harmonijo ter kaos v našem življenju. Etika je kreator in kreacija hkrati in nas lahko približa našemu pravemu/resničnemu sebi.

 

Kaj pomislite, ko slišite etika? Jaz pomislim na človeško naravo, srce in življenje. Program Etika – pot do pravega sebe je plod moje strasti do etičnega, želje po raziskovanju človeške narave in mojih izkušenj pri delu z ljudmi.

 

Program, ki nastaja, raste in se razvija že od leta 2008, te bo popeljal v skrivnosti človeških značajev in odnosov. Teme in etični izzivi ti bodo skozi nedualno perspektivo omogočili najti zdrave temelje in graditi nove, drugačne, bolj zdrave odnose do sebe, drugih in sveta.

Si terapevt/-ka ali zdravilec/-ka? 

 

Želiš spreminiti in izboljšati odnos do sebe in odnose z ljudmi - poklicno in zasebno? 

 

Želiš spoznati svojo pravo naravo in udejanjati svoje potenciale?

Če si vsaj na eno odgovoril/-a z DA, se prijavi

Pošlji povpraševanje in se vidimo

Te je pritegnilo, prijavi se ZDAJ

Etika, kam me vodiš?

Avtorica in voditeljica programa je Tadeja Bradaš, duhovna učiteljica in terapevtka Nondual Kabbalistic Healing.

 

Program traja dve leti. V prvem letu se srečamo pet krat po dva dni in v drugem letu štiri krat. Vsebino sestavljajo predavanja in diskusije o etiki ter sedem izzivov, ki so povezani z osnovnimi kvalitetami delovanja vsakega posmaznika. Vse gradivo je podano skozi perspektivo nedualne zavesti. 

 

Predavanje, deljenje, praktične vaje in včasih kakšna naloga zagotavljajo pestrost in intenziteto, ki te bo navdušila.

Etika - pot do pravega sebe je potovanje navznoter, proti sebi. TEBI, ki to bereš in se boš odzval/-a na ta klic, je to pomembno!

 

To ni program, kjer se boš naučil/-a nekaj, česar še ne znaš. Ti, ki se prijavljaš na ta trening, že veliko veš. No, kar že veš, bomo še poglobili. Naše skupno potovanje te bo spomnilo na tisto, kar je že dolgo v tebi.

 

Pomagalo ti bo, da se skozi to spominjanje vrneš k temu, kar si in živiš in delaš s svojim polnim potencialom, da boš v tem, kar delaš, temeljit/-a, odprtega srca in dober/-a.

Pošlji povpraševanje

Kje in kdaj?

Kaj lahko pridobiš?

21 May 2024