1. en
  2. sl

Website created in white label responsive website builder WebWave.

Pošlji sporočilo,

ostani povezan z mano!

Ime

Priimek

Elektronski naslov

Sporočilo

Pošlji
Pošlji
The form has been sent - thank you.
Please complete all required fields!

Veliko je neznank

06 April 2020

Veliko je naznak, groženj, skrbi, negotovosti, nemira... in verjetno bi lahko naštela še nekaj. Vse je tukaj!

Virus, ki ni tako smrtonosen, je ustavil vse. Vlada, podjetja, posamezniki - vsi iščemo rešitve...

OMEJITVE!

Kako dolgo še? Nam bo uspelo? Bom zbolela? Kaj bo z mojimi najdražjimi - starši, starimi starši, partnerji, otroci, prijatelji?

Toliko vprašanj je za vsakega izmed nas. In odgovorov je zelo malo!

Vsak se na svoj način sooča in spopada s tem, kar je tukaj! Nekateri ste se telesno bolj aktivni (narava, čiščenje hiše itd. ), drugi ostajajte doma sami, nekateri ste predali televiziji in računalnikom. Težko je reči, kaj je dobro in pametno in zdravo in kaj ne. Vsi se borimo s tem, kar je prisotno!

Sprememba, ki nam je 'vsiljena' spreminja naše ritme, ki smo jih vajeni. Nič ne moremo narediti proti temu, ali zelo malo!

Pa je res tako?

Aktivnosti, ki jih izvajamo v teh dneh z namenom, da se rešimo nemira in tesnobe, ki ju čutimo, prekrijejo našo pravo bolečino in trpljenje. Če drug drugemu dovolimo, da se vsak s tem spopada na svoj način, ne da bi vsiljevali svoje rešitve, najbolj pomagamo tako sebi kot drugim. To ni lahka naloga. Od nas zahteva veliko prisotnost in srce.

Ko smo tolerantni do svojih nepopolnosti in napak, ki jih je zaradi izrednih razmer težje prikriti, smo bolj tolerantni do nepopolnosti in napak drugih in sveta. To je zdravilo!

Seveda je nujno upoštevanje pravil ohranjanja higiene, spoštovanje nasvetov in direktiv strokovnjakov o varnosti in socialni izolaciji in vse to ob upoštevanju meja zdrave pameti.

Pomembno je tudi, da se omejimo od poskusov reševanja v duhovne iluzije, da je v tem nekaj dobrega, da je pomembna lekcija, ki se je bomo naučili, da nas bo to temeljno spremenilo, da je to priložnost za čiščenje...

Karkoli je tvoja duhovna iluzija, pusti jo za trenutek in ostani s tem, kar si. Ostani tukaj!

Lekcije, spremembe in čiščenje lahko najdemo na vsakem koraku, če smo nanje pripravljeni. Če nismo, nam tudi še tako velika grožnja in katastrofa ne bosta kaj dosti pomagala.

Velika moč je vedeti, da ko vidimo sebe in druge, si dovolimo biti videni. Pomirja nas, hrani, neguje, zbližuje! Tako vzpostavimo intimen odnos s seboj in drugimi in to je temelj našega obstoja

Lepo vas pozdravljam iz svojega doma in vam želim moč, da vidite sebe in druge takšne kot smo v tem trenutku.

Tukaj sem za vas! Če čutite, da potrebujete mojo podporo, sem vam na voljo za delo na daljavo.