1. en
  2. sl

Website created in white label responsive website builder WebWave.

Pošlji sporočilo,

ostani povezan z mano!

Ime

Priimek

Elektronski naslov

Sporočilo

Pošlji
Pošlji
The form has been sent - thank you.
Please complete all required fields!

Kako živeti svoje življenje

28 May 2018

Ko sem se nekega dne pred leti pozno zvečer vrnila s še ene predstavitve knjige Jasona Shulmana Priročnik z navodili kako živeti prebujeno življenje, je bila to nova, lepa izkušnja v prekrasnem ambientu. Celo pot domov sem bila v lepem občutku, ki ga je v meni pustilo to srečanje. Potem sem začela razmišljati.

 

Kaj pravzaprav pomeni živeti prebujeno življenje?

Zakaj bi sploh hotel nekdo biti prebujen?

Ali ljudje sploh vemo/vedo, o čem govorim?

 

Kamorkoli sem se v svojih razmišljanjih obrnila, mi je postajalo jasno, da je največkrat odgovor na zgornja vprašanja: "Ne, Ne vem, Ne,…" Vprašala sem se, čemu torej hodim okrog po Sloveniji in se trudim s promocijo te knjige in ljudem govorim o tem, kako bi bilo lepo živeti, če bi živeli prebujeno, če bi živeli svoje življenje.

RESNO!

Vprašala sem se, ali me sploh razumejo, ali pa se jim zdi, kot da govorim kitajščino? Zabolelo meje! In je še kar bolelo!

Kaj naj storim? Začela sem brskati po knjigi ter našla:

"Biti povsem človeški pomeni, da delujemo z dobroto – ne zato, ker smo se je naučili iz knjige, ampak zato, ker je naša narava prijazna"

-- stran 25

"Človeška osebnost je lepa, takšna kot je – košček lepote božjega udejanjenja, ki se spremeni v lesketajočo luč, ki na novo pade na svoj začasen in nežen dom."

-- stran 17

"Na koncu vsega celjenje vključuje od-učevanje vzorcev, ki blokirajo našo naravno odprtosrčnost, ki želi sijati naprej. Ne potrebujemo pomoči, da bi odprli srce. Pomoč potrebujemo, da se sami sebi umaknemo s poti."

-- stran 76

Če vas je karkoli od tega premaknilo in/ali pritegnilo, sledite mojemu blogu. Obljubim, da se bom potrudila redno objavljati. Vesela bom vašega odziva.

S klikom TUKAJ lahko knjigo naročite po znižani ceni (15 EUR + poštnina), do razprodaje zalog.

 

Uživajte življenje!