Website created in white label responsive website builder WebWave.

Pošlji sporočilo,

ostani povezan z mano!

Ime

Priimek

Elektronski naslov

Sporočilo

Pošlji
Pošlji
The form has been sent - thank you.
Please complete all required fields!

Tadeja Bradaš

Ko se približamo tistim stvarem, ki nas zlomijo, se dotaknemo tudi tistih stvari, ki nas odprejo.

In v tem odpiranju odkrijemo svojo pravo naravo.

 

— Wayne Muller

Ne glede na to, kako brezizhodno in težko se zdi življenje, ko se ustaviš in približaš stvarem, ki so te zlomile, lahko odkriješ, kdo v resnici si in kam te vodi pot.

Takrat se začneš prebujati in celti.

Pridi bliže

Odpiram prostor za celjenje  in prebujanje v lastno moč in zaupanje.

Učiteljica nedualnosti in etike

Avtorica in predavateljica

Ambasadorka duhovnosti v poslu

Duhovna terapevtka

Sem duhovna učiteljica nedualnega celjenja in etike, terapevtka, avtorica in predavateljica. Svoje delo posvečam odkrivanju in celjenju prave človeške narave.

 

PREBERI VEČ

Dveletni program Etika – pot do pravega sebe je proces iskanja lastne ranljivosti in postavljanja novih temeljev za medosebne odnose v zasebnem in poklicnem življenju in delovanju.

 

Namenjen je posameznikom, ki želijo izboljšati svoje osebne odnose, še posebej tistim, ki so poklicno intenzivno vezani na delo z ljudmi: na primer pri vodenju, coachingu, vodenju delavnic, pri terapevtskem delu, v zdravstvu in v šolstvu.

Štiriletni program Nondual Kabbalistic Healing je globok proces alkemijske preobrazbe, v katerem se dotaknemo vsakega koščka sebe in vesolja, obrnemo vsak kamen na poti.  Je proces prebujanja in razsvetljenja, ki vodi do celosti.

 

Namen je posameznikom, ki želijo več od življenja in iščejo globoko celjenje – vse do mesta, kjer je doma naš pravi jaz.

To je potovanje proti več ženske v sebi. Tematsko obarvana srečanja sklepajo krog od deklice do žene, se dotaknejo stisk in bolečin sodobne ženske ter ponujajo varen prostor za celjenje in rast. Delavnice so kombinacija pogovora in ustvarjalnega dela.

 

Srečanja ženskega kroga so namenjena vsem ženska, ki iščejo novo vez s seboj in drugimi, zdravo skupnost in druženje v podpornem in razvojnem okolju. Pridite same, s hčerami in materami, s sestrami in prijateljicami.

PREBERI VEČ

Moja strast do etike, želja po celjenju in ljubezen do poučevanja so me pripeljale do zamenjave poklica in po uspešni karieri v računalništvu sem se izurila v različnih pristopih celjenja in dela z ljudmi ter postala duhovna terapevtka in učiteljica ter ambasadorka duhovnosti v poslu.

 

Moji programi in delavnice so namenjeni skupinam in posmaznikom, ki iščejo trajnostne spremembe in zdarvo ter stabilno rast.

PREBERI VEČ

Individualne seanse so izjemno varen prostor, poln razumevanja in prijaznosti, v katerega posameznik lahko vstopi z vsem, kar je – z vso svojo lepoto in vso svojo bolečino. To je pot raziskovanja, razkrivanja in osvetljevanja sebe.

 

Namenjen je vsem, ki želijo povrnitve svojega življenja in učvrstitve na svojem mestu v tem življenju.

PREBERI VEČ

Delavnice in usposabljanja

Pričevanja

Zadnje audio in video vsebine

Področja dela

Zapiski neke duše — blog

Srečanje s Tadejo je dvignilo mojo solidarnost (z drugimi) in me opolnomočilo z idejo, da je edina borba, ki jo lahko borim, borba za sebe smo, da bi nato lahko tudi za druge. In še vedno traja. Nisem prepričana, da se ta proces kdaj konča ... Pri delu z njo nenehno dobivam potrditev, da so vse moja vprašanja v redu, pa tudi, da je v redu, da grem vedno še korak dlje in se odpiram sebi in drugim ... To je tvegano, na trenutke zahtevno, toda s tem občutkom izziva, se je moja strast do življenja okrepila.

 

— Ivana

Tadeja Tabitha Bradaš is the only therapist I have ever met who will go with you just anywhere and everywhere. She shares a great sense of compassion and courage and all-encompassing light and love all combined with great knowledge and understanding.A truly grounded spiritual healer. Excellent wound healer, from small scratches to old, ignored, deep wounds.No stone will be left unturned, but if you choose to leave it like that, she will let you do it and support you to prepare for the unturning, uncovering, she will not push you.Tadeja is very sincere and interested in life, the wholeness of it.I highly recommend Tadeja Tabitha Bradaš for any situation, as you will always get to see more, no matter if you are just looking for the right turn at the crossroads or are heading for a longer trip. And she will be there with you.For any sincere seeker, she is the best possible companion I can imagine. I suggest you take her hand!

 

— Nadja

Tisti, ki me dobro poznate, že veste, da iz dna srca vsem priporočam pogovor z odlično in čudovito Tadeja Tabitha Bradaš, če pa še ne veste za njo in ste na poti notranje rasti pa z veseljem delim novo internetno stran, kjer se lahko prijavite na različne delavnice, osebno svetovanje in terapije! :) za vsakega se kaj najde! 

 

— Lili

Preko dela s Tadejo in drugimi študenti so moji pogledi in razumevanja postali širši in daljnosežni, hkrati pa so prinesli mir in svobodo. Našla sem se v vseh svojih oblikah in manifestacijah. Sprostila tako pogum kot prijaznost.

 

— Danka