1. en
  2. sl

Website created in white label responsive website builder WebWave.

Send a message,

stay connected with me!

First Name

Last Name

E-mail

Message

Send
Send
The form has been sent - thank you.
Please complete all required fields!

Za jesen pripravljam nov krog z novo, posodobljeno vsebino. Nekaj aktivnosti, kot so umetniško ustavrjanje in rituali, bo ostalo. Posvetile se bomo svojemu čutenju, razmišljanju in delovanju tako v domačem, kot službenem okolju.

 

Nova bo tudi struktura srečanj in čas trajanja. Vse bo objavljeno na speltni strani. Če si se prijavila na moj seznam stikov, boš obveščena po e-pošti.

 

Pošlji mi svoj kontakt, da bova na zvezi.

 

Cena srečanj bo določena potem, ko bo znan program. Priporočam , da se prijaviš kar na celoten sklop.

Datumi novega kroga bodo objavljeni tukaj

5.10.2024

23.11.2024

14.12.2024

25.1.2025

2.3.2024

13.4.2024

11.5.2024

22.6.2024

24.8.2024

Morda si že bila kdaj udeležena v kakšni ženski skupnosti ali si obiskovala delavnice za ženske. Morda imaš dobro, morda slabo izkušnjo. Novost in drugačnost, ki jo ponuja ženski krog je nedualni prostor, ki nas ne omejuje zaradi družbenih norm, predsodkov in prepričanj. V dobronamernosti je dobrodošlo vse, kar mora priti na plano, da se celjenje lahko zgodi. Vzajemen odnos med Tadejo in udeleženkami doda nove dimenzije razumevanja in čutenja sebe, ki je trenutno še vse preveč začinjeno z moško idejo o življenju in delovanju.

Delavnice ženskega kroga ponujajo prostor za sprostitev, počitek, nova poznanstva in stik z lastno ustvarjalnostjo. Spremenijo odnos do sebe in s tem potencialno izboljšajo odnose z drugimi – tako ženskami kot moškimi.

V ženskem krogu boš doživela izkušnjo skupnosti, postala njena članica in se naučila osnov, kako tvoriti svojo skupnost v kraju kjer živiš in deluješ.

Women Circle

Bil je čas, ko so ženske tvorile skupnost. 

V tej skupnosti so med generacijami prenašala znanje in izkušnje, se podpirale, si pomagale, delile, dajale in prejemale. 

Bil je čas, ko so nesebično in hkrati zelo sebično rasle in cvetele v šopkih ženskosti polnem lepote, radosti, ljubezni, bolečine in smrti.

Ustvarimo spet tako skupnost.

Krog vrtimo že 21.januarja 2023!

Ženska je za razliko od moškega močna v skupnosti. Ko skupnost izgubi, ko je osamljena in izolirana, je veliko bolj ranljiva in nemočna. Zateči se mora k strategijam in dejavnostim, ki je ne hranijo in ji ne pomagajo, da udejanji svojo vlogo in mesto v življenju.

 

Sodobna ženska v večini primerov nima skupnosti. Ima prijateljice, sodelavke, sorodnice, a nima skupnosti. Ihtavost potrošniške družbe in ritem doseganja rezultatov nas je oddaljil od sebe in drugih in odtujil od naravnega občutka za skupnost. Pod pritiskom zahtev vsakdanjega življenja, smo ženske druga drugi postale tujke in včasih celo sovražnice. Pozabile smo, da je pomembno, da v času, ki ga imamo na voljo, nekaj le-tega namenimo sebi, druženju, počitku in ustvarjanju.

Si ti ta ženska, ki se začenja zavedati, da želi več? 

 

Si ti ta ženska, ki hrepeni po več prostora in časa zase, po globljem in bolj intimnem odnosu do svoje matere, hčere, sestre, prijateljice – do sebe? 

 

Si ti ta ženska, ki se želi vrniti v zdravo skupnost?

Če si vsaj na eno odgovorila z DA, mi piši

Piši mi in obveščena boš o programu

Te je pritegnilo? Piši mi!

Je ženski krog zame?

Delavnice vodi Tadeja Bradaš, duhovna učiteljica in terapevtka Nondual Kabbalistic Healing.

 

Krog sestavlja osem srečanj enkrat mesečno razporejenih preko leta. Srečanja so predvidena ob sobotah od 10:00 do 14:00 s krajšimi odmori. 

 

Lokacija je Ulica Jožeta Jame 14 v Ljubljani (Tadejini prostori) in tipi v Šentjanžu ob Rečici v Savinjski dolini (Brinin prostor). O konkretni lokaciji za vsako srečanje bodo udeleženke pravočasno obveščene.

V ženski krog vabimo vse ženske, ki želijo ponovno začutiti naravno okolje ženstva – skupnost. Pridite same, pridite matere s hčerami in hčere z materami, pripeljite s seboj sestre in/ali prijateljice.

 

Velikost skupine je omejena na 15 do 16 udeleženk.

 

Pripravila sem redna mesečna srečanja, ki so tematsko obarvana in na vsakem srečanju se bomo dotaknili nove teme, ki nas bo popeljala do novih spoznanj in uvidov o sebi. Hkrati bomo ob ustvarjalnem delu, ritualih in vajah doživljale nove izkušnje sebe. Vsaka posameznica se lahko udeleži vseh osmih srečanj ali pa le posameznih.

Piši mi, če želiš biti obveščena

Kje in kdaj?

Kakšni so učinki?

21 May 2024